Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Linoleum Tarkett

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5 €
Brand
Linoville
Out Of stock
Descriere
Linoleum de la Tarkett este materialul de pardoseli confectionat in intregime pe baza de fibre naturale (rasina, iuta, lemn si faina de pluta) legate intre ele prin uleiuri vegetale. Paleta de culori, lipsite de pigment artificial si perfect autentice, evoca frumusetea naturii in alegerea decorului.

Modele in colectia Linoville - Tarkett pot fi uni sau imitatie de marmura, cu omogenitate integrala in structura obtinute prin tehnologii speciale, avand la baza un numar de 20 de culori radiante. Grosimea pe comanda variaza intre 2 mm si 3,8 mm. Materialul este reciclabil, natural bacteriostatic, durabil si cu nivel de emisii aproape zero. Nu are tratament cu poliuretan pentru curatire usoara, acesta fiind inlocuit de micromodificari mecanice (slefuiri ale) care structurii suprafetei previn acumularea de murdarie.

Linoville nu are nevoie de polisare in timpul duratei de viata. Este conceput special pentru zone de trafic intens, cu igiena si rezistenta critica, avand, pentru grosimile mai mari, calitati acustice si de impact deosebite. Preturile la acest material incep de la 14 eur / mp fara TVA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura